Kos fra Helga

 

Jeg var ikke helt alene da jeg flyttet til Bergen, flere jeg kjenner hjemme fra har flyttet opp hit for å studere slik som jeg. Det er kjempe kjekt, nærmest like kjekt som å møte nye folk, fordi en blir på en måte kjent med gamle kjente på en ny måte. Og ikke minst, hele dealen for meg med å flytte til Bergen var å ikke måtte flytte så veldig langt hjemme fra, slik at jeg kan holde kontakten med de kjære og kjente hjemme.

 

Cecilie, vi gikk i samme kor da vi var små og i samme klasse på ungdomskolen. Nå bor hun her i Bergen for å studere ved HiB. Jeg ble så gla da jeg fikk vite at hun skulle flytte hit samtiding som jeg.

 

Meg & Martha

Det var en knall kjekke helg, hvor Martha og Nina kom fra Sandnes til Bergen på besøk. Slikt er stas!

 

Cecilie og NinaLouise ente også opp i Bergen sammen med meg :D my studibuddy. Kjenner henne fra svømmingen jeg drev med for noen år siden.

 Ellers ble det full og fest på oss og romkameratene til Cecilie. Dere tok vel hintet med all drikken som sto foran oss.. ;)

 

 

§

 

 

Søndag ble ren kosedag her i dette kollektive. Vi startet med felles frokost med egg og bacon. Derfra ble vi så produktive at vi begynte å lage gullerotkake. Tante May-Brits gullerotkake ;) ikke noe 1-2-3 her i gården!


Er det ikke deilig å ha slike dager du bare trasker rundt i koseklær?Nam-nam! Fikk besøk av Martha og Cecilie rett etter at kaken var ferdig i ovnen. Da hele leiligheten luktet hjemmebakt og kaken enda var varm. 

 

Disse jentene slo seg ikke til ro med gullerotkaka, nei vi fortsatte trenden med å lage gullerotpizza etter en times trening.

Her ser vi de ansvarlige ;P

Her var jeg litt skeptisk x) Men den var faktisk ganskje god! Dette koste vi oss med sammen med "Alt for Norge", Gu kor kjekt!

 

Ble du sulten :)? 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Martha

05.09.2011 kl.23:04

I like youuuuu <3

Ps. eg vil flytta t Bergen me dåkkår!

Skriv en ny kommentar

hits