For en dag og for ei uke!

For en dag og for ei uke! Det var først i dag at jeg kunne skjenne på kroppen at det snart er sommerferie. Kjøpte meg nye sko i går som jeg fikk vonde gnagsår av. Kunne nesten ikke gå i de for jeg var så hoven. For å ikke komme alt for sent til skolen( jeg ankom Stavanger da timen min startet, litt kjipt) tok jeg av meg skoene og gikk på sokkene halve Breiavatne. Hadde typen hengende bak som insisterte på å bære meg. Herlighet, en jente kan vel klare seg kjempe fint på egenhand.

Fortsatt fint vær her i Sandnes og Stavanger, men vi fryser av den kalde nordavinden. Sandnesugå startet i dag, en liten faktor på sommerfølelsen og mye tilbud i byen. Da er det heller ikke så lenge til Gladmat festivalen i Stavanger i sommer. Fikk møte venninnene mine i byen og vi planlegger alt en Oslotur i høst for å se på Musekonserten.

Flaut, men jeg har ikke vært på noen ordentlig konsert før, og det gjør det jo bare enda mer spennende! Dette var en av de dagene hvor jeg innså hvor mye vennene mine betyr for meg, og hvor mye en vanlig student må ofre for skolen. Jeg er glad det nå bare er siste innsats og nærmere to uker igjen til sommerferien. Hele meg skriker etter sommerferie nå. Ser fram til dager hvor jeg ikke bryr meg om det er mandag, tirsdag eller onsdag. Jeg håper inderlig at denne sommeren kan bli noe lunne idyllisk.  

28736141243889289026n600 28736141243888996385n600
Maria & Meg
Her er det Guro som har gjort underverket.
Er hun ikke flink?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits