For en helg

Møtte aldri Joar i dag, selv om vi hadde planlagt å gå i barnetoget sammen. Jeg ente opp med å trampe framover med toget i Stavanger uten å vite hvor det egentlig stoppet. Har aldri gått i toget i Stavanger før, så det ble noe nytt for meg. Synd jeg ikke fikk dele opplevelsen med typen min, men slik ble det bare.

Startet dagen med å føle meg syk og måtte tvinge i meg en kopp te med honning. Så sta som jeg er, har jeg tvunget meg selv gjennom dagen selv om jeg er syk. Jeg og typen har faktisk blitt syke på likt.. I går gikk jeg hele dagen i shorts, for det var så varmt og fint vær. Mens i dag, på selveste 17 mai, har det vært nære på å regne hele dagen. Jeg hadde store planer å dra til Hinnastranden, men det ble det ikke noe av. Vi tok turen ned til konserten i parken men ente opp hjemme foran tv-skjermen og så Eurovison i Moskva. Ikke viste vi at det skulle komme til å bli det beste valget vi tok den kvelden.

Jeg tror ikke jeg oppfatta før det 5 landet hadde stemmet, at Norge hadde alt fått mange tolvere og ledet. Lille Alexander satte Norge på Europakartet for alle som ikke viste hvor det lå fra før. Det ble jo rekord og en seier for hele Norge! Jeg har ventet hele mitt liv på å få oppleve et slikt øyeblikk, og jeg fikk det i går når jeg minst ventet det. Helt utrolig!
Nå sitter jeg her etter en utrolig helg, som har gått opp og ned, med en kopp te igjen og snyte papir. Jeg har ingen anelse egentlig på hva som har fått meg syk. Har kjempet i hele dag mot det. Får se om søvn kan kurere det, vist ikke blir det hjemmedag på meg i morgen.

500f8c616ae8717a636fd7e5fa91bde1


Jeg har aldri vært mer stolt over å være nordmann enn hva jeg har vært denne helgen. Har dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits