Ærlighet varer lengst..

Jeg er ofte for stolt til å innrømme at jeg har feil. Det er en grusom følelse å havne i en diskusjon hvor du fortvilet vet at du har rett men motstanderen din ikke vil høre på deg og mener at du har totalt feil. Jeg er en veldig ærlig person mot de fleste, men der er ikke alltid det har komt til noe positivt. Har mange ganger opplevd at folk ikke liker meg etter at jeg har stått på mitt om hva jeg mener om saken. Hvite løyner kommer kjeldent fra meg, jeg sier heller det jeg mener enn å pynte på det. Jeg føler at det å pynte på sannheten blir nærmest å lyve. Da kan enn jo likeså greit bare lyve så det renner ut av munnen. Om jeg ikke sier sannheten har kroppsspråket mitt klart å avsløre meg, så en dårlig løyner det er jeg. Det er litt rart at det skal være så positivt å være ærlig, men at i praksis så er det noe av det frekkeste en kan gjør. Ærlighet varer lengst heter det. Den varer men det er jaggu meg ikke mange som tåler den, vertfall ikke å høre ærlig kritikk. Jeg er kvass når jeg får kritikk og liker det lite, men prøver å få meg selv til å tenke meg igjennom det og lære av det. Andre ting jeg ikke liker som også går på ærlighet er baksnakking og jenters måte på å levere et budskap mellom linjene istedenfor å si det rett ut. Jeg ser på meg selv og andre som svake når de må ty til baksnakking om andre. Det er så svakt fordi du får andre personer til å se negativt på andre og dømme dem før de vet sannheten. Har mange ganger hørt sleipe kommentarer om andre som jeg senere har innsett er noen utrolig hyggelige mennesker. Men jeg hadde alt fordommer mot dem før jeg ble kjent med dem fordi andre fikk meg til å tro masse fælt om dem. Det er også ekkelt å vite at andre baksnakker deg, og at du ser det fordi jentene stenger deg ute og holder avstand fra deg.

Jeg ser opp til folk som er ærlige og klarer å stå sterkt på det de mener. Men en må kunne gi seg når kvast blir mot kvast og en liten ting blir noe svært noe som kan sprenge. Det er ikke alltid godt å vite når ærlighet ikke er det beste men jeg mener personlig at det er bedre enn løyn. Jeg vil heller høre sannheten enn å leve i løyn og bedrag.

http://www.youtube.com/watch?v=v0XtNVGm__8  - Ei som fikk vite sannheten av Simon...

4 kommentarer

mathwing

13.05.2009 kl.17:36

haha, skjønner hva du mener! ikke alltid jeg heller blir likt, når jeg sier min mening rett ut1

Stina

13.05.2009 kl.18:40

SANNHETEN FTW! :D

Nauro

14.05.2009 kl.08:35

Baksnakking og løgn er noe neste alle jenter sliter med. Vi må bli flinkere jenter! Det er forferdelig å gå rundt å tro at alt er okey, men så plutselig en dag får du vite sannheten. Da er det bedre at man får vite det med en gang og finne en løsning enn at man går lenge før man får vite noe. Da er man ikke forberedt på det og ofte kommer det som et stort sjokk. Vi må slutte å gjemme oss bak fasader og tørre å vise hvem vi egentlig er.

Karoline

15.05.2009 kl.12:16

Kunne ikke vært mer enig med deg..

Skriv en ny kommentar

hits