Russeknuter

Jeg syns så tydelig at jeg tok med meg matpakken i dag, men den var ikke der når jeg lette i ranselen. Russen selvfølgelig.. De tok vertfall ikke bananen min. I går samlet alle russene seg ut forbi gangen våre og stormet inn i klasserommene da det ringte ut. Jeg tror ikke noen i klassen min ble spart for overgrepet og de fleste første klassingene ble teipet fast til trærne i skolegården. For å pine oss litt ekstra skjøt de med vanngevær så de fleste ble våte. De fleste av russene på Kongsgård er veldig snille så dette var jo bare for å få knuter, og de hjalp oss løs etter å ha telt oss. Men de stoppet ikke med å sprute vann på oss, og det oppsto vannkrig mellom russen og de andre elevene på skolen. Elever som sto ved husveggen for å tørke i solen fikk vann helt over hodene deres av russen. Vi var jo ikke akkurat forberet på dette og hadde ikke svære vanngevær som russen, men noen prøvde å kaste vannballonger. Sårbare var vi og russen kom fra alle kanter med søppelbøtter fylte med vann fra springen og ..Breiavannet... Et skikkelig fuglemøkka vann rett ved skolen?
Mattelæreren min var nødt til å sende halve klassen hjem så de ikke skulle fryse og bli syke i de våte klærne. For en dag. Men det var utrolig morsomt!
n244344589309370

3 kommentarer

Stina

07.05.2009 kl.23:13

Ha ha XD Elsker Russen

Stina

09.05.2009 kl.23:29

SV: Jeg blir en bra russ (A) Kommer til ågjøre mange knuter^^ Men har visst sikra meg en dusj når jeg begynner i første xP

Hilde

11.05.2009 kl.09:35

Så gøy da :P

Skriv en ny kommentar

hits