Mandags prat

Jeg er drit trøtt..kun  4 og en halv time med søvn i natt. Tellene samfunnsfagprøve sto på timeplanen i dag. Jeg overlevde på bekostning av svarte ringer under øynene og hodepine. Stavanger var like grå og trist som ellers 200 dager av de 364 dagene i året. Gjett om jeg vil flytte til et mer solfylt sted. Drømmer alt om skjærgården på sørlandet, det er en plass hvor jeg liker meg.

I morgen tar klassen min seg en tur på teateret og etter på skal vi spise på Mexico. Ser frem til dette for klassen er en livlig og koselig gjeng så dette blir nok kjekt! På onsdag skal jeg på jobb og fredag skal klassen samles igjen. Altså mye posetivt kommer til å skje denne uken.

Jeg har prøvd å fjerne det meste av støvet på rommet mitt, og sitter nå og å hører på vocal trance radioen fra internettet. Det blir tidlig legge tid på meg i dag værtfall.

Én kommentar

Nauro

20.04.2009 kl.19:37

Off stakkar. Du er ikke den eneste som er trøtt. ;) Hvordan gikk det på prøven da? Hva tror du? Hørres kjempe kos ut med klassen, både teateret og på fredag.^^ Glad i deg

Skriv en ny kommentar

hits