Påskeliljer

dsc04643dsc04647dsc04646
Klarte å miste den nye mobilen min ned grusbakken ut forbi huset her en dag rett før ferien. Det var skikkelig surt for jeg fikk den til jul så den var ganske fin og ny. Skjermen fikk ikke en skramme på grunn av spesialglasset, så det var jo ganske greit, men resten fikk seg litt juling. Nå har jeg det bare litt vanskelig med å akseptere mobilen min slik. Jeg liker ikke når tingene min blir "ødelagte" eller skades. Slik har jeg vært siden jeg var liten å lekte med Barbie. Hadde kanskje femti stykk, bare en var ødelagt hvor hovet var knekt av på grunn av at pappa klarte å tråkke på den, og dette var jo krise.

dsc04638dsc04652dsc04620

I det siste har jeg bare vært med typen og kost meg. Jeg er heldig, jeg vet det, det er noe helt magisk å være forelsket. Vi har vært sammen i fem måneder nå, nærmer oss seks, og den nyforelskete følelsen er fortsatt der som om vi ble sammen bare for en uke siden. Håper bare det kan vare utrolig lenge. Fikk forresten påskeegg av moren hans i går, kjempe skjønt, har ikke fått det hjemme på mange år.

Sto opp for en time siden og jeg kan alt ense litt fin vær i dag. Det har vært for det meste fint vær her i Sandnes denne påsken, uten om i går når det regnet og vinden var sterk. Mye å gjøre i dag så nå skal jeg starte dagen med å brette de nyvaskete klærne og lese videre på boka mi ?Veronika Decides to Die? av Paulo Coelho.dsc04650
"Ville" påskeliljer i parken.

Én kommentar

ole henrik

09.04.2009 kl.10:28

Så fine bilder du tar :-)

Skriv en ny kommentar

hits