Litt fra helgen

dsc04556

Herligt å se at venninnen min føler at hun kan ta seg så godt til rette at hun nesten sovner i sengen min. Måtte sener fortelle henne hvor hodeputen var for det å ligge inntil vinduet kan bli ganske så kaldt. Like så greit at hun sov litt siden jeg var opptatt med å skrive stil til norsklæreren.


dsc04559
Og citrus frukt om morningen

Søndagen begynte med grapefrukt til frokost. Det er utrolig lenge siden jeg har spist noe sånt med sukker på, så når de lå på et krystalfat foran meg måtte jeg bare ta en. Det var en god c-vitamin bombe å starte dagen med etter fulgt av jobben i kirken hvor det kom 225 mann, Wow. Fikk til og med pappa til å øvelses kjøre med meg for første gang. Tror aldri jeg har fått så mye panikk før sammen med pappa. Men vi fant jo ut at jeg klarte meg ganske bra siden bilen enda var i god behold og at noen andre på samme plassen som også øvelses kjørte gjorde det værre enn meg. Kjørte på ødevei, opp en bakke, rundt en byggning, rygget og fikk til og med helt til slutt til å parkere bilen på en parkeringsplass(med ingen biler selvfølgelig). Gleder meg alt til neste gang.

2 kommentarer

Nauro

17.03.2009 kl.16:29

Haha, morsomt bilde. ^^ Vanskelig å ikke ta seg godt til rette når du har så god seng vet du. ;D Så bra at du fikk øvelseskjørt! og at det gikk fint. ^^ glad i deg.

Hilde

05.04.2009 kl.10:52

Hørtes kos ut :-)

Skriv en ny kommentar

hits