Venner kommer og går

dsc04484

Har du noen gang tenkt på venner du en gang hadde men som du ikke lenger har kontakt med i dag?
Opp gjennom årene har jeg hatt mange gode venner, gutter og jenter. Men de fleste av dem har jeg ikke lenger kontakt med. Grunner har vært mange, men i bunn og grunn har det vært konsekvenser på valg jeg har godtatt å ta. De har komt, formet livet mitt og deretter dratt.

Noen av dem gir meg glede i hele kroppen når jeg møter dem, mens andre får meg nesten til å gråte. Jeg er ikke gammel men har levd lenge nok til å ha gått igjennom mange forskjellige faser her i livet. Har vært lojal mot venner som i etter tid har sviktet meg når jeg har trengt dem mest. Hatt venner som har gitt meg ryggrad for så å synke sammen selv.

Vi forandrer oss så voldtsomt i ungdomsårene at det er skremmende. Noen venner har jeg bare oppservert opp igjennom årene uten å starte en samtale eller sagt hei. Det virker ganske enkelt å bare gå bort til kjente å si "hei", men noen ganger har jeg vært så usikker på hvordan personen ville ha reagert fordi de har forandret seg til ukjente for meg etter tiden.

6 kommentarer

Lena

28.02.2009 kl.00:58

Jeg er enig i alt du skriver der! : )

Stina

28.02.2009 kl.09:55

Skjønner hva du mener^^

Nauro

28.02.2009 kl.12:13

Alle venner kan man ikke holde på resten av livet, men erfaringene og minnene kan man. De er der hele livet og uansett om det er vonde minner så er de viktige for å forme den personen du blir til. En kan bare håpe på og arbeide for at noen vennskap har man livet ut, men uansett man lærer noe forskjellig fra hvert enkelt vennskap. Men man kan ikke leve i fortiden heller, og bare tenke på det som har vært og det som kunne vært. Som du sa så forandrer vi oss voldsomt i ungdomsårene, men jeg tror også at vi er i konstant forandring hele livet. Kjempe bra skrevet vennen! Og utrolig søtt bilde.^^ Glad i deg.

thshorty

28.02.2009 kl.15:15

Bra innlegg! fatter fult og helt hva du mener!

Heidi

01.03.2009 kl.20:37

Wow takk folkens, har ikke fått så mange brae kommentarer på lenge!

cissi

05.03.2009 kl.17:16

SÖT BILD

Skriv en ny kommentar

hits